10.10

Корпорація УкрАВТО проводить традиційний конкурс професійної майстерності

Українська Автомобільна Корпорація, один з найбільших гравців ринку нових автомобілів і постачальників автосервісних послуг, проведе ІІІ-ий конкурс професійної майстерності серед співробітників автосервісних центрів по всій території України.

Корпорація УкрАВТО, автосервісні центри якої розташовані в усіх регіонах України, проведе третій щорічний конкурс професійної майстерності серед своїх співробітників. Конкурс професійної майстерності, який стає традиційним, дозволить в черговий раз визначити кращих одразу в декількох дисциплінах.


Позитивний досвід двох попередніх конкурсів професійної майстерності, які в режимі реального часу дозволили визначити найбільш висококваліфікованих і професійних фахівців, якими автосервісні центри дійсно можуть пишатися, цього року отримав своє логічне продовження - переможці попередніх років увійшли до складу журі, і, більш того, діляться своїм досвідом з колегами в якості тренерів-наставників.


З вересня 2019 року триває конкурсний відбір учасників серед фахівців наступних професій:
- слюсар з ремонту електроустаткування автомобілів;
- слюсар з ремонту ходової частини автомобілів;
- консультант з реалізації запасних частин;
- консультант по роботі з клієнтами сервісу.


«Те, що два роки тому планувалося, як елемент оцінки якості підготовки персоналу та його мотивації до професійного розвитку і підвищення кваліфікації, стало справжнім інструментом в завоюванні визнання серед клієнтів. При цьому, перемога цінна не тільки для учасника. Стимулюючи бажання розвиватися і підвищувати кваліфікацію нашого персоналу, ми, як соціально відповідальний роботодавець, дбаємо про те, щоб клієнти отримували дійсно послуги високої якості. В цьому році ми врахували попередній досвід і зробили конкурс ще більш привабливим і цікавим для учасників», зазначила керівник департаменту по роботі з персоналом Корпорації УкрАВТО, Олена Короленко.


Примітно, що згідно зі статистикою, автосервісні центри, в команді яких є учасники фінального етапу і переможці перших двох конкурсів майстерності, відзначають особливу популярність саме цих фахівців у клієнтів. І дійсно, висококваліфікований персонал - це безцінний актив, без якого неможливо відповідати іміджу технологічної компанії, якій можна довірити свій автомобіль.


У планах Корпорації УкрАВТО продовжувати розвиток цього проекту, який вже на сьогодні є додатковою перевагою, як для клієнтів, при виборі партнера, так і для співробітників - при підвищенні професійного рівня і отримання можливостей реалізувати свої навички, в тому числі в якості наставників і технічних тренерів для своїх колег, і, звичайно, для потенційних претендентів, які можуть, і головне хочуть, розвиватися в команді УкрАВТО